Beoordelingen van Poké Perfect Amsterdam

Recente recensies van Poké Perfect Amsterdam

4 sterren na 39 reviews

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Absoluut de moeite waard en een aanrader!

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar jammer dat het niet klaar staat om 12 als je het besteld om om 12 op te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Teleurgesteld, had 3 originals besteld maar eenmaal aangekomen op bestemming bleek de sriracha mayonaise te ontbreken. Dat was heel zonde want dat maakt de bowl af.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgesproken afhaaltijd was 19:20, hebben daar ruim een uur zitten te wachten. Bleek onze bestellingen ook nog eens door elkaar te zijn gehaald.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar wel karig qua vlees-toppings. Had twee vlees-toppings tegen meerprijs erbij besteld. Maar die drie stukjes waren toch wel wat aan de magere kant. Ik snap dat vlees duurder is dan komkommer, maar hierin was de verhouding wel zoek. Enfin, buik was vol en de liefde van de man gaat door de maag. Geen haat, dus vier sterren

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk! Goede prijs/kwaliteit. Prima service. Lekker en gezond

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Vriendelijk personeel. Goede portie. Wel jammer dat we hadden betaald voor een ei als extra en deze vervolgens niet bij de bestelling zat. Voor de rest was het wel smakelijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Saus zat er doorheen terwijl ik had ingevuld apart. Verkeerde saus in 1 pokebowl. Andere pokebowl was maar voor 3/4 gevuld. Ik haal heel vaak pokebowls bij poke perfect maar vanavond helaas geen goede ervaring.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar er zat rijst in de bowl, terwijl ik had aangegeven dat ik boerenkool als basis wilde (zat nu allebei in)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had online besteld, via de site van poke perfect. Toen ik de bestelling kwam ophalen moesten de gerechten nog worden klaar gemaakt. Er was slechts 1 medewerker, ik begrijp dat het daarom nog niet was gelukt. Prima, dan wacht ik even. Niet fijn, want ik kwam daardoor zelf in tijdnood. Toen ik na het wachten vroeg om een stempel werd er gezegd dat er geen stempels worden gegeven als er online is besteld. Hoezo? Het is een ingewikkeld verhaal vertelde de medewerker. Ik vind dit meer dan vreemd. Het moet toch zeker niet uitmaken of ik langskom en daar een bestelling plaats of dit online doe? Zeker in tijden van Corona moet het online bestellen worden gestimuleerd. Daarbij was er deze keer helemaal geen verschil, want mijn bestelling was nog helemaal niet klaar toen ik het kwam ophalen. Erg teleurstellende ervaring.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Poke Perfect, Gisteren was voor jullie een drukke dag, maar dit is echt ten koste gegaan van mijn eten. Allereerst heb ik 20 minuten op mijn (afhaal) eten gewacht, daarnaast heb ik de kleine porties ipv de bestelde grote porties gekregen maar bovenal smaakte de poke bowl nergens na, was de zalm onvindbaar en was überhaupt de hoeveelheid groenten vs rijst heel karig. Een bijzonder slechte ervaring, terwijl ik met regelmaat bij jullie bestel. Ik hoop dat jullie hier iets tegenover kunnen zetten! Groet Maaike 0641219023

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

I ordered the bowl with the glass bowl option to not consume plastic. I was told off upon return as the box hadn’t been cleaned (I ate in the park and couldn’t wash it), the disgust with which the woman in charge talked to me made me feel not wanting to come back again. It’s okay to educate clients, but empathy is a must I would say. A shame because I liked the food...

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lek

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

The food was delicious. However the website is not that easy to order and we had troubles with the 1item free. We called the store and the lady didn't really know what to do... finally after a lot of explanation we got the poke bowl for free. It would be handy if you add the term in the card or you explain better in the website.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

good food, but one of the four orders was the wrong order. We ordered one tuna dish and received salmon with different sauce etc. still the tastes were good

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

The food was as always fresh and tasty and I LOVE the more sustainable options of not automatically getting chopsticks etc if we don't need them and the gorgeous reusable glass bowls with a deposit.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hij was oké, maar ik vond de hoeveelheid ingrediënten tegenvallen. Weinig zeewier- en tempura flakes (toppings). Ook niet al te veel tofu. Vergeleken met wat ik gewend ben viel het mij wat tegen.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De tonijn was een beetje taai

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bowls zijn grote porties! Enige minpuntje was dat de kibbeling iets te zout was. Maar verder erg lekker!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heel goed. Echt een aanrader

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet volledig, extra zeewier salade besteld maar zat er net als de soya saus en sriracha niet bij, jammer want we hadden er wel voor betaald

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The food was delicious and the service very friendly.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Poke rendang was heerlijk!!! Met die spruitjes erbij echt een aanrader. Tot snel weer!!!!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en afgehaald. Stond optijd klaar. En we hebben heerlijk gegeten. Porties zijn groot genoeg. Morgen de restjes opeten en smullen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle specifieke opmerkingen waren goed gewijzigd. Het was erg lekker alleen hadden 2 bowls erg weinig saus dus weinig smaak. Verder top!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bowl en kibbeling Goede hoeveelheid Vriendelijke geholpen in de winkel bij het afhalen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls, vriendelijke bediening en snel klaar!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk de beste poke bowls die ik eet. Alleen dit keer helaas wat minder.. Er was dusdanig veel saus over mijn poké bowl gegoten dat witte rijst niet meer te vinden was en ik helaas de halve bowl heb weggegooid omdat de saus te overheersend was. Super zonde en jammer!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de eerste keer gehaald en het was geweldig 4 poke bowls allemaal heerlijk. Bij afhalen zat het keurig in een koeltas. Kom zeker terug.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating